צילום: רונו מנגן
    הסופגניות כבר כאן ואנחנו טעמנו את כולן
    Food Feed: הסופגניות כבר כאן ואנחנו טעמנו את כולן כמדי שנה, גם הפעם המאפיות והקונדיטוריות מתכוננות לחנוכה עם מיטב הטעמים, המילויים, הקישוטים, המרקמים והקלוריות. מה חשבנו על הסופגניות של רולדין ומתוקה?
    צילום: מתוך הפרסומת, צילום מסך מאינסטגרם
    מה הקשר של מלך לבייקון?
    Food Feed: מה הקשר של מלך לבייקון? חברת מרס משיקה חטיפי אצבעות של השוקולדים שכולנו אוהבים, ברגר קינג משיקה סדרת כריכים עם בייקון, אבל יש טוויסט מפתיע וסוגת מחדשת עם תבשילי נודלס אישיים שלא הצליחו לרגש אותנו במיוחד. כל המוצרים שטעמנו השבוע
    צילום: סטודיו אסם
    מה חשבנו על האפרופו בציפוי שוקולד לבן?
    Food Feed: מה חשבנו על האפרופו בציפוי שוקולד לבן? אסם משיקה שתי מהדורות מיוחדות של אפרופו מצופה - אחד עם שוקולד מריר והשני עם שוקולד לבן, פריגת מצרפת שני טעמים חדשים ומרעננים לסדרת צלול ואילו זוגלובק משיקה שני טעמים חדשים של קבנוס שאיכזבו אותנו
    צילום: שני בריל
    פסטיבל פיצה וירטואלי מגיע לתל אביב
    Food Feed: פסטיבל פיצה וירטואלי מגיע לתל אביב ויסוצקי משיקים שני טעמים חדשים ומסקרנים בסדרת תה ירוק; דנונה מרחיבה את סדרת מוצרי האקטיביה ופסטיבל פיצות וירטואלי מגיע לתל אביב
    צילום: אפיק גבאי, באדיבות יחסי ציבור
    הפיצה הענקית שהיא גם יפה וגם טעימה
    לא רק לאינסטוש: הפיצה הענקית שהיא גם יפה וגם טעימה פיצריית "פיצה פיל", נפתחת היום בתל אביב והיא לא רק טעימה אלא גם ענקית ויפה מאוד, מה שחשוב לא פחות לדור האינסטגרם. תפסנו את הבעלים, איתי רונן, לשיחה על טעמים וצילומים
    צילום: adobestock
    מה חשבנו על השוקולד הורוד?
    Food Feed: מה חשבנו על השוקולד הורוד? אחרי הפסקה לא קצרה בעקבות החגים, המדור הכי טעים בפרוגי חוזר. הפעם טעמנו את ההמבורגר החדש מבית yellow, שוקולד רובי ורוד, עוגות שמרים חדשות וגליליות וופל. מה חשבנו עליהם?
    צילום: באדיבות דומינוס
    פיצה פסטו ומעדן שהפך לעוגה
    Food Feed: פיצה פסטו ומעדן שהפך לעוגה מילקי משיקים עוגה שגורמת לנו להצטער שלא כל יום יש לנו יום הולדת, סימפוניה עם שתי גבינות חדשות ודומינו'ס עם פיצה צ'יזי קראס חדשה - כל מה שטעמנו השבוע
    צילום: שרון כהן
    שוקולדים ודגני בוקר חדשים
    Food Feed: שוקולדים ודגני בוקר חדשים התנסינו בכמה מהמוצרים החדשים ובדקנו - האם זה בהחלט שווה את זה? והפעם: דגני בוקר חדשים, חטיפי אנרגיה ושוקולד למבינים בלבד
    צילום: דן פרץ
    אצבעות שוקולד ופיצת שוקולד מוגזמת
    Food Feed: אצבעות שוקולד ופיצת שוקולד מוגזמת אוהבים שוקולד? מעולה! המדור השבוע מותאם בדיוק עבורכם. החל מאצבעות שוקולד טעימות ועד פיצת שוקולד מוגזמת - אלו המוצרים שניסינו השבוע
    צילום פרטי
    מגנום בתוך לחמניה וקרפ
    טעים בנמל: מגנום בתוך לחמניה וקרפ למשך חודש אחד במהלך הקיץ, מקימים בנמל תל אביב את המגנום בר, אנחנו הלכנו לטעום ויצאנו שבעים, מרוצים ובעיקר - ממליצים