שלושה מתכונים לאופה המתחיל adobestock
אוכל

שלושה מתכונים לאופה המתחיל

להכנת קינוחים יש מוניטין של עיסוק שדורש מיומנות גבוהה במיוחד - יכול להיות שזה בגלל שאפייה דורשת בדרך כלל דיוק בכמויות, בטמפרטורות ובזמנים. אם גם אתם רוצים להתחיל להכין קינוחים אבל חוששים להיכשל, אנחנו פה כדי לנפץ את המיתוס - לא צריך להיות קונדיטורים כדי לאפות, וכל אחד יכול להיכנס למטבח ולהכין מתכונים פשוטים וטעימים

דורין כהן: "הפכתי את הכאב הכי גדול שלי למחול של חיי" ירון ברנר
אוכל

דורין כהן: "הפכתי את הכאב הכי גדול שלי למחול של חיי"

דורין כהן היא שם דבר ברשתות החברתיות. בלוגרית האוכל, שהחלה את דרכה לפני כשנתיים וחצי הפכה לאימפריה. בפסח האחרון הרימה את הפופ אפ השני שלה, כשבתור עמדו מאות אנשים, ים קינוחים והמון השקעה. כעת היא משיקה קורס אפייה דיגיטלי מיוחד עם פרוגי ופותחת את הלב • זה הזמן להכיר אותה מקרוב!