Food Feed: הולך להיות לנו חורף טעים במיוחד. צילום: fotolia

Food Feed: הולך להיות לנו חורף טעים במיוחד

בעלית מתכוננים לעונת החורף עם שוקולדים חדשים ומוגזמים, פלדמן עושה לנו חשק לאכול מלא מלא קרמבו וברגר קינג מפנקים ובגדול

עוד בערוץ האוכל של פרוגי:

קרייזי של עלית

לכבוד עונת החורף, הלוא היא עונת השוקולד, משיקה עלית סדרת טבלאות שוקולד חדשה ומשוגעת. "קרייזי" היא למעשה סדרה של ארבע טבלאות שוקולד עם שילובים מוגזמים של תוספות - שוקולד לבן עם שברי קרמל וופל גלידה, שוקולד לבן עם סוכריות קופצות ועדשים, שוקולד חלב ושוקוצ'יפס ושוקולד חלב עם בייגלה ושוקוצי'פס חמאת בוטנים. על פניו כל טבלה נשמעת כמו חלום לאוהבי המתוק והמוגזם, השילובים נשמעים מעניינים וכיפים. אך בפועל כל השוקולדים היו פשוט מתוקים מדי והתוספות המעניינות לא הורגשו מספיק. מרגיש שמרוב תוספות וטעמים מיוחדים הכל התערבב לכדי משהו מאוד מתוק ולא מובן. לא נשקר, זה טעים, כי זה שוקולד אבל התוספות עצמן לא מורגשות מספיק והקיירזי לא באמת קרייזי. 

© סטודיו שטראוס

בפלות של עלית

עוד מוצר שמשיקים בעלית הוא אצבעות בפלות בציפוי של מותגי החברה - בלונדי קרמל מלוח, טוויסט וpסק זמן טראפלס מריר. בקצרה - אנחנו התאהבנו. ועכשיו נפרט - מדובר בבפלות טעימות, אווריריות ופשוט ממכרות, במיוחד הבלונדי ופסק הזמן (ולא, הבלונדי לא מתוק מדי ופסק הזמן לא מריר מדי, אלא פשוט בטעם  הנכון). מה שכן, עדיין לא הצלחנו להבין מה דעתנו לגבי בפלות טוויסט כי הטעם שלהן יותר עדיף ונימוח מהחטיף עצמו. אם אתם חובבי החטיף המקורי, יש לנו הרגשה שאתם תאהבו גם את הבפלות.

מנבו - פלדמן

ואם כבר חורף, כמובן שאין אחד כזה בלי קרמבו. אמנם לא מדובר פה במוצר חדש אלא באריזה חדשה של פלדמן שכוללת שש יחידות קרמבו (או איך שהם אוהבים לקרוא לזה - "מנבו") שכל אחד מהם עטוף בנייר אלומיניום דק. אנחנו מודים, שחלק מחוויית האכילה של הקרמבו זה הורדת העטיפה ואם אין עטיפה זה סתם מבאס. כמובן שעל הטעם לא היה עוררין - גם המוקה וגם הווניל פשוט מעולים (הקציפה, השוקולד והביסקוויט), מזל שזה מגיע באריזות של שש, כי לא הצלחנו להפסיק לאכול.

© פלדמן

XT - ברגר קינג

ברגר קינג משיקה את XT - סדרת כריכי פרמיום חדשה המציעה שלוש מנות המבורגר חדשות - חריף, רודיאו ופילדלפיה. אבל, זה לא הכל - גם הקציצה מקבלת שדרוג והגדלה: XT ספייסי: ההמבורגר המסורתי מקבל טוויסט חריף של רוטב סריראצ'ה לצד חתיכות של חלפיניו; XT רודיאו עם טוויסט שיקפיץ את בלוטות הטעם בזכות הרוטב הטקסני האותנטי המסורתי, ולא פחות משש (!!!) טבעות בצל קריספיות בתוך הלחמניה עצמה; XT פילדלפיה: הקציצה מלווה ברוטב הפילדלפיה שמגיע לראשונה למסעדות ברגר קינג בישראל. הרוטב העשיר, המתכתב בטעמו עם רטבי ברביקיו ואלף האיים, יעטוף את הקציצה משני צדיה.

© יחסי ציבור ברגר קינג
תגובות