
הסרט שהקפיא לכם את הקיץ חוזר: "לשבור את הקרח 2"
סרט האנימציה האהוב והמצליח בכל הזמנים "לשבור את הקרח" (Frozen) יגיח בסרט המשך. מה בדיוק יהיה שם?
בעקבות ההצלחה המסחררת של הסרט "לשבור את הקרח", אולפני "דיסני" החליטו להשיק סרט ספין-אוף שייקרא: "Frozen Fever". הסרט מיועד לצאת לאקרנים באביב 2015. כזכור, הסרט הראשון זכה לאהדה רבה ונכון להיום הרוויח 1.27 מיליארד דולרים ברחבי העולם ונקבע כסרט האנימציה המצליח ביותר בכל הזמנים.
"לשבור את הקרח" מספר אודות שתי אחיות נסיכות: אלסה, האחות הבכורה שהיא בעלת כוחות על-טבעיים המאפשרים לה ליצור שלג, ואנה, שהיא אופטימית אך בודדה. אנה במסע חיפושים אחר אחותה, מלכת השלג בעלת הכישוף האימתני, עם חבר בשם קריסטוף.
עוד במדור הבידור של פרוגי:
בסרט ההמשך נראה את מסיבת יום ההולדת של אנה, שאותה אלסה וקריסטוף ינסו לארגן בצורה הכי טובה שרק אפשר אך מה שמתרחש בפועל הוא שהכוחות העל-טבעיים של אלסה עלולים לשבש את החגיגה. נוסף לכך, בסרט נוכל לשמוע שירים חדשים שאולי יתעלו על השיר "Let It Go" שהושמע בסרט הראשון ונכתב על ידי קריסטן אנדרסון-לופז ורוברט לופז. השניים יחזרו לשתף פעולה בכתיבת שיר הנושא של הספין-אוף.
לא ידוע עדיין אם קריסטן בל (אנה), ג'וש גאד (אולאף), ג'ונתן גרוף (קריסטוף) ואידינה מנזל (אלסה) ימשיכו לדובב את הדמויות בסרט, אבל מה שבטוח – הקולות שלהם עשו את הדמויות מאוד פופולאריות.
|