Food Feed: המתחרה החדש לטעם בייגלה מלוח  אילוסטרציה, adobestock
אוכל

Food Feed: המתחרה החדש לטעם בייגלה מלוח

קינדר דליס במהדרות קוקוס, סוגת משתפת פעולה עם מאפיית לחמים, רשת גולדה משיקה חנות ייעודית לכל המוצרים הנילווים לגלידה,] וכן היא כוללת גם מלא מוצרים בטעמי רוטב בייגלה מלוח. ואם כבר הזכרנו אותו, רשת "לג'נדה" משיקה טעם חדש וייחודי שמשלב מתוק ומלוח שיכול לגמרי להוות מתחרה חדש לרוטב בייגלה המוכר והאהוב

לרגישים לגלוטן: מתכון מיוחד לקיש גבינות ופסטו באדיבות יחסי ציבור
אוכל

לרגישים לגלוטן: מתכון מיוחד לקיש גבינות ופסטו

גם מי שרגיש או אלרגי לגולטן יכול ליהנות מקיש טעים ומזין. עדינה בכר, דיאטנית קלינית במרכז DMC לטיפול בסוכרת, מביאה לנו מתכון טעים וקל במיוחד להכנת קיש גבינות ופסטו שאפשר לאכול כארוחת ערב או להכין לחברים ולמשפחה לכבוד חג השבועות שמתקרב אלינו...

"בישלתי הרבה אחרי הפרידה": גל זהבי על השינויים בחייו אור דנון
אוכל

"בישלתי הרבה אחרי הפרידה": גל זהבי על השינויים בחייו

הגל החדש: הרבה דברים ושינויים עברו על כוכב הרשת ואושיית האוכל גל זהבי בשנה האחרונה, מפרידה מפתיעה ועד החלטות שונות בעולם הרשת. תפסנו אותו לראיון מיוחד בו שיתף ברצון לעבוד במסעדה של אסף גרניט בלונדון, הכאב מהחסימה של עמנואל, האפשרות שיפתח מסעדה והסיבה שאין מצב שנראה אותו בקרוב עם ערוץ יוטיוב משלו

שלושה מתכונים לאופה המתחיל adobestock
אוכל

שלושה מתכונים לאופה המתחיל

להכנת קינוחים יש מוניטין של עיסוק שדורש מיומנות גבוהה במיוחד - יכול להיות שזה בגלל שאפייה דורשת בדרך כלל דיוק בכמויות, בטמפרטורות ובזמנים. אם גם אתם רוצים להתחיל להכין קינוחים אבל חוששים להיכשל, אנחנו פה כדי לנפץ את המיתוס - לא צריך להיות קונדיטורים כדי לאפות, וכל אחד יכול להיכנס למטבח ולהכין מתכונים פשוטים וטעימים