צופית עמנואל: "לפעמים אני שומרת מצות לאחרי פסח". צילום: לירן לוי

צופית עמנואל: "לפעמים אני שומרת מצות לאחרי פסח"

הכוכבת החדשה של סדרת הילדים והנוער "החממה", מתארחת בפרויקט הפסח החגיגי שלנו, ועונה על כל השאלות, "זה תמיד היה החג האהוב עליי". אז למי היא הכי מתגעגעת בפסח ואיך היא אוכלת את המופלטה שלה?

איך את חוגגת את חג הפסח?

"בצילומים לחממה. יש לנו ארבעה ימי צילום אז זה די איך שאני חוגגת בינתיים, אבל אני חוגגת עם חבר שלי, אנחנו הולכים למשפחה של אבא שלי בחולון". 

מה הזיכרון הכי חזק שלך מהחג כשהיית קטנה?

"אני תמיד הייתי מוצאת את האפיקומן, היו בעיקר מביאים כסף כי לא היו יודעים מה אני רוצה, אז הייתי הולכת לקנות בעצמי".

מה את הכי אוהבת לאכול בפסח?

"אני חולה על מצות! בעיקר עם שוקולד וגם מצברייט, שמטגנים את המצה עם ביצה, אני חולה על זה בקטע אחר. לפעמים אני אפילו שומרת מצות שיהיה לי לאחרי פסח". 

"מתגעגעת לחופש ולמצות" © לירן לוי

למה את הכי מתגעגעת בפסח? 

"האמת שתמיד בפסח יש תחושת חופש מטורפת באוויר, יש ריח של פסח, זה תמיד היה החג האהוב עליי. אז אני מתגעגעת גם לחופש, גם למצות, גם לזה שאני רואה את כל המשפחה ביחד כי אף חג אחר לא מכנס באמת את כולם ככה". 

מצה יבשה או מצה רטובה?

"אני אוהבת את שתיהן". 

אז מצה עם שוקולד או עם חרוסת?

"שאלה קשה מדי. רטובה עם שוקולד, ויבשה עם חרוסת". 

"אני אוכלת את המופלטה עם חמאה ודבש" © לירן לוי

איזה חלק נותנים לך להקריא בהגדה?

"זה פשוט כל הזמן משתנה, אנחנו לא באמת מחלקים את הקריאה, זה מי שרוצה, סבב". 

מה לא תאכלי מקערת הפסח, מה הכי לא טעים?

"את הרגל הקרושה, דווקא מרור וחרוסת אני אוהבת". 

איפה תעשי את המימונה?

"יש לי חברה שהיא מרוקאית והיא גרה בחו'ל, אבל היא מזמינה את כל החברות אליה הביתה בזמן שהיא בכלל לא בארץ, כדי שנתארח אצל המשפחה שלה במימונה כי הם עושים, וזה הכי מצחיק כי היא בעצם לא נמצאת שם אבל אנחנו החברות באות. אני אוכלת את המופלטה עם דבש וחמאה". 

מה הדבר הראשון שתאכלי בצאת החג ולא מופלטה?

"פיצה כמובן". 

"תמיד הייתי מוצאת את האפיקומן" © לירן לוי

 
עוד במדור הבידור של פרוגי:

 

 צופית עמנואל מיוצגת בסוכנות חני שלום.

תגובות