הילדה בת 30: בר רפאלי חוגגת עשור חדש. צילום: רפי דלויה

הילדה בת 30: בר רפאלי חוגגת עשור חדש

אנחנו מנסים לעכל את העובדה שדוגמנית העל שלנו, בר רפאלי הגיעה לגיל 30. בכל מקרה, אנחנו חושבים שזה זמן די טוב כדי לעבור על כמה נקודות מיוחדות בקריירה הארוכה שלה במיוחד עבור העשור החדש בחייה. מזל טוב!

כן, כן, זה באמת אמיתי, בר רפאלי הגיעה לגיל 30! נכון, היא לא נראת וגם אנחנו מקווים שיש פה איזו מתיחה. בר רפאלי נמצאת בתעשיית הבידור עוד מהיותה תינוקת קטנטנה ומאז הספיקה להפוך לאחת מהדוגמניות הכי מדוברות בעולם ואפילו להתארס. חושבים שאתם מכירים אותה? 

30? את? הצחקת אותנו!
30? את? הצחקת אותנו! © רפי דלויה

כשבר הייתה תינוקת, הרבה לפני שהיא ידעה טוב מאוד איך לעשות פרצופים למצלמה ובקושי ידעה לדבר, הנסיכה לבית משפחת רפאלי קיבלה קמפיין לסינר אוכל של תינוקות, מדובר בקמפיין הראשון של בר אי פעם. את הקמפיין השיגה אמא שלה, ציפי רפאלי שהייתה בעצמה דוגמנית מצליחה בעבר.

חמודה!
חמודה! © אינסטגרם

בגיל 8, אחרי לא מעט פרסומות בכיכובה כילדה, בר רפאלי הגיחה למסך באחד מתפקידי המשחק הראשונים שלה. אי שם בשנות ה-90, אחת הסדרות הכי מצליחות בערוץ הילדים הייתה "קופיקו". בר השתתפה שם בתפקיד אורח קטן בתור אחת החברות של מלכת הכיתה שעושות חרם על נוגה. אין ספק שהיא תפסה לנו את העין כבר אז ואנחנו בטוחים שהיא הייתה מלכת הכיתה במציאות.

הוליווד מחכה לך!
 

בשנת 2000, כשבר הייתה בת 16, היא השתתפה בקמפיין ענק לבגדי הים "פלפל", אך היא לא הייתה הפרזנטורית הראשית, היא נלוותה ליעל בר-זוהר שהובילה את הקמפיין. אך שוב רפאלי גנבה את ההצגה. בגיל 18, קצת לפני הגיוס לצה"ל, בר רפאלי התחתנה לידיד של ההורים כדי להשיג פטור מצה"ל. כמה חודשים לאחר מכן היא התגרשה והחלה בעבודה אינטסיבית בתור דוגמנית. בהמשך רפאלי התראיינה על הפרשה בעיתון, ריאיון שעורר תגובות זועמות של הקהל הישראלי.

נערת זוהר ויעל בר זוהר
נערת זוהר ויעל בר זוהר © אינסטגרם

בגיל 20, עשתה רפאלי את תפקיד המשחק הגדול הראשון שלה וזה היה דווקא על מסך הטלוויזיה הישראלית בטלנובלה "פיק אפ" ששודרה בערוץ 10, בר שיחקה שם דיילת אוויר בשם נועה צוקרמן. אם חשבנו שזה מה שיפתח לבר עוד דלתות בעולם המשחק באופן ישיר, זה לא קרה, בעיקר בגלל שהטלנובלה כשלה ולא השיגה את הבאז הרצוי.

הדיילת הכי יפה!
 

שנה לאחר הסדרה, בר זכתה להיות הישראלית הראשונה שמופיעה על שער ה"ספורטס אילוסטרייטד" מה שהביא לה פרסום רב בעולם וכנראה הוביל אותה לזוגיות עם מי שהפך אחר כך האקס המיתולוגי שלה - השחקן ליאונרדו דיקפריו. השניים ניהלו זוגיות ארוכה שבמהלכה באו כמה פעמים לישראל. אחד ממקרי הפפארצי הכי זכורים בישראל היא בביקור של בר וליאו במנהרות הכותל, שם צלמים רבים הוכו והייתה המולה רעה.

קליפ רומנטי שהכינו מעריצים
 

בשנת 2008, בר קיבלה את החוזה הענקי של בישראל והפעם כפרזנטורית של מותג האופנה הישראלי "פוקס", הקמפיין שאולי היה הכי מזוהה עמה יחד עם השורד לשעבר ובן הזוג של קרן פלס, נועם טור. בר שימשה כפנים של החברה עד שנת 2013 ומאז עברה לרשת המתחרה, "הודיס'".

בר ונועם בקמפיין ליפסינג לפוקס
 
בר בהודיס'
 

עוד חשיפה בינאלומית הגיעה לבר בעת צפיית שיא במשדרים בכל העולם של "הסופרבול" האמריקאי. בר הופיעה בתשדיר הפרסומת של חברת האינטרנט Go Daddy ובו התנשקה עם חנון נשיקה לוהטת וארוכה.

 

אם חשבנו שבר יכולה לעשות הכל חוץ מלשיר, נוכחנו לדעת שטעינו ובגדול! לפני שנתיים השתתפה במחזמר "סינדרלה" לצד השחקן אדריאנו חאובל והחברים הכי טובים שלה, "שלישיית מה קשור". בר אולי שרה עם פלייבק אך המחזה זכה לביקורות מעולות ולהצלחה גדולה. מאז בר הספיקה לנתק קשר עם "מה קשור" בעיקר בגלל שכל אחד מהם התחתן.

נסיכה!
 

בשנים האחרונות בר מככבת בקמפיין של מותג המשקפיים המצליח, "קרולינה למקה - ברלין" בה היא משמשת כפרזנטורית ובעלת אחוזים בחברה, בנוסף השתתפה בסרט מוסד-קומי ישראלי בשם "כידון" המבוסס על פרשיית אל מבחוח.

 
 

אך מה שהביא אותה "לרדת אל העם" ולהפוך למשהו יותר נגיש ואהוב זה ללא ספק המעבר להנחיית ה"אקס פקטור" הישראלי בעבור חוזה של מיליון שקלים. בניגוד למה שחשבו, בר עשתה עבודה מעולה ואף קיבלה ביקורות טובות על ההנחיה ואף זכתה בחיקוי של הפופיק שלה ב"ארץ נהדרת" בעקבות בגד שלבשה באחת התכניות, בעוד שבוע וחצי היא תשוב להנחות את העונה השנייה של התכנית.

© טל גבעוני
 

עבודה, עבודה, עבודה. אבל מה עם קצת אהבה? בר מנהלת זוגיות ארוכה עם איש העסקים עדי עזרא, זוגיות שחוותה עליות ומורדות, בעבר נפרדו השניים וחזרו ואז שוב נפרדו בעקבות ריקוד של רפאלי עם ניק ג'אגר בישראל, מאז הספיקו לחזור ולפני כמה חודשים הודיעו השניים על אירוסיהם.

© אינסטגרם

אנחנו כמובן מאחלים הרבה מזל טוב לבר ומקווים שהיא תשאר יפה גם אחרי גיל 30. בכל זאת, היא בר רפאלי!

תגיות
תגובות