
עברה הלאה? הבחור החדש של טיילור סוויפט
עוד לא עכלנו את הפרידה של קלווין האריס וטיילור סוויפט וכבר היא מסתובבת עם בחור חדש. כל הפרטים
רק לפני שבועיים נודע לכולם כי טיילור סוויפט וקלווין האריס נפרדו אחרי שנה וחצי של זוגיות צמודה במיוחד. היום מתפרסם כי סוייפט אוחזת בחבר חדש, גם הוא מעולם הבידור / השחקן הבריטי טום הידלסטון (35) שגילם את לוקי בסרט "ת'ור".
עוד במדור הבידור של פרוגי:
טיילור וטום נתפסו בבילוי בחוף הים בברוד איילנד בסמוך לביתה של סוויפט, מה שמראה על הקרבה הצמודה מדי בין השניים, זאת אחרי שבתחילת חודש מאי באירוע ה'מט גאלה' נצפה הידלסטון רוקד עם סוייפט עוד לפני שקווין וטיילור נפרדו. האם מדובר בזוגיות חדשה?

הזוגיות של טיילור וקלווין החזיקה מעמד 15 חודשים הייתה צמודה ויציבה מאוד. השניים דיגמנו זוגיות ואהבה באירועים מתוקשרים, בילו ברחבי העולם אפילו בילו בתקופה האחרונה בחופשה רומנטית ביחד אקזוטי וסודי. על פי דיווחים, את הפרידה יזם קלווין לאחר שנפצע בתאונת דרכים. אנחנו עוד מחכים לשיר שייכתב אבל טיילור עברה הלאה מהר מאוד כך שהיא לא באמת במצב רוח של פרידה.

|