הקרנה פרטית עם עדן בן זקן, תובל שפיר ושירן סנדל. צילום: ערן לוי

הקרנה פרטית עם עדן בן זקן, תובל שפיר ושירן סנדל

ערוץ הילדים משיק את הלוגו החדש יחד עם קליפ הנושא לשיר "תזיזו" שנעשה בצורה אינטרקטיבית. ידיעות אחרונות בפעילות חדשה בה תוכלו לראות את הקליפ לפני כולם יחד עם הכוכבים הגדולים

ערוץ הילדים משיק את קליפ ערוץ הילדים הרשמי לשנת 2016, עם השיר "תזיזו" בביצועה של עדן בן זקן, שנכתב במיוחד לערוץ והפך ללהיט. 

עוד בערוץ הבידור של פרוגי:

רק 60 ילדי קוראי "ידיעות אחרונות" יזכו להשתתף באירוע ההשקה שייערך ב-24 בנובמבר במרכז המבקרים של קבוצת "ידיעות אחרונות", שם יצפו בבכורה הבלעדית של הקליפ הרשמי, יחד עם הזמרת עדן בן זקן ועם כוכבי ערוץ הילדים: שירן סנדל, תובל שפיר, דניאל גד, עודד פז, אביב פנקס, מעיין רובין, שירה לוי ועמית רהב.

 

זו השנה רביעית ברציפות שערוץ הילדים מגייס את כל הכוכבים שלו לקליפ אחד שישבור שיאי צפיות, עדן בן זקן נבחרה לבצע את שיר הנושא של הערוץ לשנת 2016, השיר "תזיזו" כבר מוגדר כלהיט לאחר שעבר את קו 8 מיליון הצפיות במצטבר (לרשת שוחרר קליפ מילים בלבד, כדי שהילדים ילמדו את מילות השיר).

אחרי "המקום שלי", "עכשיו תורי" ו"על גג העולם", שעברו כל אחד מהם את מיליון הצפיות ביוטיוב והפכו להמנונים בקרב ילדים ונוער, מגיע הקליפ שמביא חדשנות שקורצת לזירות הדיגיטליות ו"מפעיל" את צופי הערוץ.

 

בהתאם לקצב בו חיים הילדים היום ולגירויים הטכנולוגים העומדים בפניהם, משיק ערוץ הילדים קליפ אינטראקטיבי, שצולם כך שברגע שהצופה מניח את האצבע שלו על הנקודה המסומנת על המסך, הוא בעצם "מתערב" "מזיז" ו"מפעיל" את הכוכבים המופיעים בו. החל מלפוצץ להם את המסטיק ועד לרקוד עם הכוכבים שמככבים על המסך שלהם מדי יום. התוצאה: קליפ מפתיע שלא נעשה כמוהו בישראל!! שאין בו רגע אחד משעמם וכזה שירצו לראות שוב ושוב ושוב.

אליאנה תדהר במרכז המבקרים. כתבת: שנהב דעבול | צילום: אבי חי | עריכה: אופיר נצר
 

בגרסא הטלוויזיונית של הקליפ יושק לראשונה הלוגו החדש של הערוץ, מהלך שמשלים תהליך מיתוגי רחב שעבר הערוץ לאחרונה. הלוגו החדש מתכתב עם שפת האימוג׳ים האייקונית, וישטוף את המסך יחד עם אריזה מחודשת שתהפוך באופן רשמי לפנים החדשות והעדכניות של הערוץ.

רוצים לזכות? לחצו כאן והרשמו

 

 

תגובות