
הלם: אריאנה גרנדה התארסה לבן הזוג לאחר פחות מחודש
הלם בתעשיית הבידור; לאחר כשלושה שבועות של זוגיות, הזמרת האהובה אריאנה גרנדה ובן הזוג מאורסים. כל הפרטים
רק לפני חודש דיווחנו כי לאחר כמעט שנתיים של זוגיות דביקה ומתוקשרת, כוכבת הפופ אריאנה גרנדה והראפר מק מילר, שהכירו כשעבדו על סינגל הבכורה של גרנדה נפרדו. כעת, באופן מפתיע הלילה (ב') נודע כי הזמרת המצליחה אריאנה גרנדה ובן זוגה בשלושת החודשים האחרונים הספיקו למסד את הקשר לאחר זמן כה קצר של זוגיות ולהתארס, ואף בן זוגה עשה קעקוע שלה לפני כשבוע.
עוד בערוץ הבידור של פרוגי:
- עכשיו זה רשמי: מופע לייב ל"כפולה" באוגוסט
- הריקוד מגיע למסך: ביקרנו על הסט של "דאנסטורי"
- פרסום ראשון: עומר חזן לוהק לפסטיגל
כאמור, הלילה פרסם אתר הרכילות "Us Weelky" כי הכוכבת המצליחה ובן זוגה הטרי פיט דייווידסו התארסו. מספר מקורבים לזוג סיפרו לאתר המדובר כי "הם הכי מתאימים בעולם", וכי "הם ממש לא ממהרים להתחתן ואנחנו, החברים שלהם, הכי מתרגשים ותומכים". עוד נמסר כי האוהבים הצעירים "לא מפסיקים להצחיק אחד את השנייה", וכי "האימהות שלהם כבר נפגשו. הם לא הסתירו את מערכת היחסים שלהם והם מאוהבים עד מעל הראש".

כזכור, לפני כחודש אריאנה גרנדה והאקס מק מילר החליטו להיפרד לאחר שלוח הזמנים הצפוף של שניהם פגע בזוגיות שלהם, אך הם בחרו לסיים בטוב והחליטו שישארו חברים, ממש כמו לפני תחילת הקשר.
|