
המדריך: כך נשוב לביה"ס ולא נשכח מהחברים
הפעם במדריך של פרוגי: איך נצליח לשלב בשנת הלימודים הקרובה בין הלימודים בבוקר, שיעורי הבית, העבודות והלמידה למבחנים לבין החברים הטובים שלנו
לשלב בין חיי חברה לבין לימודים זה לא דבר קל, אבל אם יש לכם שיעורי בית - תסיימו אותם, אל תדחו אותם ואז יהיה לכם את כל הערב לבלות עם החברים או ללכת לחדר הכושר או לעבודה.
אבל אם אין לכם כח לשיעורים - תצאו עם החברים ותעשו את השיעורים בערב, אבל לא בשעה 22:00, כי אז זה יכול להמשך כל הלילה (מניסיון), אם אתם יודעים שיש לכם שיעורים באנגלית או מתמטיקה - תסיימו אותם כמה שיותר מוקדם, הם בדרך כלל לוקחים הרבה יותר זמן מכל מקצוע אחר.
אבל אם יש לכם שיעורים במקצוע אחר - אתם יכולים להתפנות לעיסוקים אחרים ולעשות את השיעורים בערב, כמובן שרק אם השיעורים הם עניין של עשר דקות עד חצי שעה.
אתם לקראת בגרות? תלמדו טוב טוב! לקראת בגרות כדאי להשקיע את רוב הזמן שלכם בלמידה, אבל חבר'ה, לא להגזים! אחרי כמה שעות שאתם רואים שהמצב שלכם כבר טוב ואתם שולטים בחומר, צאו החוצה, עשו הפסקה, צאו עם חברים ותהנו.
חיי חברה כיום, מבוססים גם דרך הרשת החברתית ככה שלהעלות סטטוסים מידי פעם או להתעדכן בפייסבוק בדברים החדשים, אלו הם דברים שיכולים לעזור לכם לשמור על הקשר עם חברים, אבל היי! הרשת החברתית היא לא הדרך לתקשר עם העולם החיצון, תקבעו לפחות פעמיים עד שלוש בשבוע יציאות שאינן ווירטואליות עם החברים.
לחוצים בבית ספר? לא מוצאים זמן להסתובב עם החברים וחייבים להשלים את החומר או להעתיק את השיעורים לפני שההפסקה תגמר? אין רק הפסקה אחת בבית ספר, תמיד יש לפחות שלוש הפסקות ובהן, המטרה היא לבלות עם החבר'ה ובזמן השיעור - להיות קשובים בשיעור (עד כמה שאפשר, כן?) אם תקשיבו בשיעור - תבינו את החומר, תוכלו לסיים עבודות כיתה שלא יגררו לעבודות בית ואז יהיה לכם את כל הזמן שבעולם להסתובב עם החבר'ה.