ג'וב חדש: נועם פירוז יוביל את קהילת הסורטרים של תמיר מיחזור
אחרי שהגיעו למיליוני צפיות ברשת, קהילת יוצרי התוכן הצעירים של תמיר מתחדשת. נועם פירוז ייכנס לנעליו של אורי ורד ויוביל את הקהילה שהופכת את המודעות לסביבה לדבר הכי נכון בפיד
עולם המיחזור בישראל עובר בשנים האחרונות סוג של מהפך. מעבר למודעות הגוברת לשמירה על איכות הסביבה, נדמה שאת הטון המרכזי נותנים היום בני הנוער. בתמיר מיחזור שמים דגש מיוחד על הקהל הצעיר מתוך הבנה שהם לא רק העתיד אלא הכוח המניע האמיתי של ההווה. בני הנוער הם אלו שמשפיעים על הרגלי הצריכה בבית, מעודדים את ההורים למיין פסולת והופכים נושאים שנחשבו בעבר ל'אפורים' למשהו קצבי בעל משמעות.
קהילת הסורטרים, הממיינים, של תמיר הוקמה בדיוק למטרה זו. לאחרונה נבחר מי שיוביל את הקהילה והוא יוצר התוכן נועם פירוז שיחליף בתפקידו יוצר תוכן מוביל אחר, אורי ורד. עד כה הניבה פעילות הקהילה עשרות סרטונים שצברו מיליוני צפיות ברשתות החברתיות תוך יצירת שיח בקרב בני נוער.
פירוז מצטרף לנבחרת המורכבת מיוצרי התוכן הגדולים והמשפיעים ביותר בישראל. מדובר בקבוצת 'אייליסטים' הכוללת שמות כמו: אלעד תורג'מן, שיר טרן, מישל פרו, ברג'יל, שלקה, נויה ויואב גבאי, המייצרת תכנים עבור 'תמיר' והופכת את המיחזור לחלק בלתי נפרד מאורח החיים.

שלי מלצר, סמנכ"לית השיווק וההסברה בתמיר:
"בני הנוער הם שגרירים אידיאליים עבורנו מכיוון שהם פתוחים לשינויים, יצירתיים ובעלי יכולת השפעה אדירה על הסביבה הקרובה שלהם. אנחנו רואים איך בכל פעם מחדש המעורבות שלהם הופכת את המיחזור ממשהו שגרתי לפעולה שסוחפת אחריה רבים".