קיץ טעים: אור בן אוליאל מלמד איך להכין צדפים למאכל. צילום מסך מיוטיוב

קיץ טעים: אור בן אוליאל מלמד איך להכין צדפים למאכל

אור בן אוליאל, הוכיח לנו כבר מזמן בפינה הכי מתוקה ב"מנהמנה" שהוא אשף המתוקים ועכשיו הוא מלמד איך להכין מבצק סוכר את הדבר שהכי מסמל את הים, צדפים

עוד במדור הסטייל של פרוגי:

את אור בן אוליאל כולנו זכינו להכיר בתכנית הבישול "מנהמנה" בערוץ הילדים שם הוא מגיש פינה מיוחדת ומתוקה בהחלט בה הוא מלמד איך להשתמש בבצק סוכר וליצור ממנו דברים מדהימים ומיוחדים. 

הפעם אור הכין סרטון מיוחד בו הוא מלמד אותנו איך להכין צדפים מיוחדים מבצק סוכר.

 

מה אתם צריכים להכנת הצדפים:

  • צדפים
  • בצק סוכר
  • קורנפלור
  • סכין

איך מכינים:

  • אספו צדפים מחוף הים.
  • על משטח חלק קחו בצק סוכר ולושו אותו עם קורנפלור עד למצב בו הוא לא דביק.
  • צרו מהבצק סוכר עיגול והניחו בתוכו את הצדף, כך שהצד המחוספס יהיה על בצק הסוכר. 
© צילום מסך מיוטיוב
  • תנו לבצק סוכר ליתייבש במשך 24 שעות.
  • לאחר מכן, קחו בצק סוכר בצבעים צבעוניים (תוכלו לבחור איזה שתרצו) ורדדו אותם כמו נחשים. גלגלו את כל הנחשים אחד בתוך השני ולאחר מכן חברו בין שתי הקצוות והדקו. 
© צילום מסך מיוטיוב
  • חתכו חתיכה מבצק הסוכר ומרחו עליה מעט קורנפלור כדי שלא תדבק.
  • הכניסו את החתיכה לתוך תבנית הצדף שעשיתם והדקו.
  • בעזרת סכין הורידו את השכבה העליונה של בצק הסוכר הצבעוני בזהירות.
  • לאחר מכן שלפו מהתבנית את הצדף הצבעוני.
© צילום מסך מיוטיוב

וזהו יש לכם צדפים צבעונים טעימים ויפיפיים!

 

תגובות