טעים ובריא! 5 רעיונות לכריכים לבית הספר. צילום מסך מיוטיוב

טעים ובריא! 5 רעיונות לכריכים לבית הספר

לצערנו או לשמחתנו, תלוי את מי אתם שואלים מחר כולנו חוזרים לספסל הלימודים. כדי שלא תשתעממו מאותו כריך כל יום, אספנו לכם רעיונות ל- 5 כריכים טעימים ומזינים שתוכלו להכין לבית הספר

עוד במדור הסטייל של פרוגי:

פסטו ועגבניות

מה אתם צריכים?

  • לחם מלא
  • פסטו
  • מיונז
  • עגבניות
  • מלח
  • פסטרמה ((לא חובה)

איך מכינים?

  • הכניסו שתי פרוסות לחם מלא לתוך הטוסטר וחכו עד שיהפכו לצנימים. בינתיים התחילו לחתוך עגבנייה לפרוסות.
  • מרחו על פרוסת לחם אחת מיונז ועל הפרוסה השנייה פסטו. 
  • על הפרוסה עם הפסטו הניחו את העגבניות ומי שרוצה יכול להוסיף על הפרוסה עם המיונז פסטרמה.
  • לסיום פזרו מלח על העגבניות והצמידו בין שתי הפרוסות.
© צילום מסך מיוטיוב
© צילום מסך מיוטיוב

אבוקדו וגבינת עיזים

מה אתם צריכים?

  • לחם מלא
  • עלי אורוגולה
  • גבינת עיזים
  • אבוקדו

איך מכינים?

  • הכניסו שתי פרוסות לחם מלא לתוך הטוסטר וחכו עד שיהפכו לצנימים.
  • על פרוסת צנים אחת מרחו מיונז ועל השנייה פזרו חתיכות גבינה.
  • הוסיפו חתיכות אבוקדו ועלי אורוגולה לשני הצנימים.
  • לסיום הצמידו בין שתי הפרוסות.
© צילום מסך מיוטיוב
 

חמאת בוטנים ובננות - לנועזים בלבד

מה אתם צריכים?

  • לחם מלא
  • חמאת בוטנים
  • בננות
  • חמאה

איך מכינים?

  • מרחו על שתי פרוסות לחם מלא חמאת בוטנים.
  • חתכו בננה לעיגולים והניחו על הפרוסה עליה מרחתם את חמאת הבוטנים.
  • הצמידו את שתי הפרוסות יחדיו.
  • על מחבת המיסו חמאה וטגנו את שני צידי הכריך.
© צילום מסך מיוטיוב

חביתה יוקרתית

מה אתם צריכים?

  • לחם מלא
  • עגבנייה
  • בצל
  • חסה
  • ביצה

איך מכינים?

  • חתכו עגבנייה ובצל פרוסות. 
  • על פרוסת לחם הניחו חסה,, שת פרוסות בצל ושתי פרוסות עגבנייה שחתכתם.
  • הכינו חביתה והניחו אותה על הירקות.
  • לסיום הצמידו בין שתי הפרוסות.
© צילום מסך מיוטיוב
© צילום מסך מיוטיוב

סלט טונה

מה אתם צריכים?

  • לחם מלא
  • קולורבי
  • בצל
  • טונה מקופסת שימורים
  • מיונז
  • מלח

איך מכינים?

  • חתכו קולורבי ובצל לקוביות והניחו בקערה.
  • הוסיפו טונה, מיונז וקצת מלח ותערבבו את הכל.
  • מרחו את הסלט שהכנתם על פרוסת לחם ולסיום הצמידו בין שתי הפרוסות.
© צילום מסך מיוטיוב
 
תגובות