
©
צילום מסך מיוטיוב
טעים ובריא! 5 רעיונות לכריכים לבית הספר
לצערנו או לשמחתנו, תלוי את מי אתם שואלים מחר כולנו חוזרים לספסל הלימודים. כדי שלא תשתעממו מאותו כריך כל יום, אספנו לכם רעיונות ל- 5 כריכים טעימים ומזינים שתוכלו להכין לבית הספר
עשו סאב
עוד במדור הסטייל של פרוגי:
- הצלצול הוא בשבילי: כך תגיעו זוהרות ליום הראשון ללימודים
- VMA 2016: מי התלבש בסטייל ומי קצת פחות
- אסור: 4 טרנדים של הקואצ'לה שאסור ללבוש בקיץ
פסטו ועגבניות
מה אתם צריכים?
- לחם מלא
- פסטו
- מיונז
- עגבניות
- מלח
- פסטרמה ((לא חובה)
איך מכינים?
- הכניסו שתי פרוסות לחם מלא לתוך הטוסטר וחכו עד שיהפכו לצנימים. בינתיים התחילו לחתוך עגבנייה לפרוסות.
- מרחו על פרוסת לחם אחת מיונז ועל הפרוסה השנייה פסטו.
- על הפרוסה עם הפסטו הניחו את העגבניות ומי שרוצה יכול להוסיף על הפרוסה עם המיונז פסטרמה.
- לסיום פזרו מלח על העגבניות והצמידו בין שתי הפרוסות.

© צילום מסך מיוטיוב

© צילום מסך מיוטיוב
אבוקדו וגבינת עיזים
מה אתם צריכים?
- לחם מלא
- עלי אורוגולה
- גבינת עיזים
- אבוקדו
איך מכינים?
- הכניסו שתי פרוסות לחם מלא לתוך הטוסטר וחכו עד שיהפכו לצנימים.
- על פרוסת צנים אחת מרחו מיונז ועל השנייה פזרו חתיכות גבינה.
- הוסיפו חתיכות אבוקדו ועלי אורוגולה לשני הצנימים.
- לסיום הצמידו בין שתי הפרוסות.

© צילום מסך מיוטיוב
חמאת בוטנים ובננות - לנועזים בלבד
מה אתם צריכים?
- לחם מלא
- חמאת בוטנים
- בננות
- חמאה
איך מכינים?
- מרחו על שתי פרוסות לחם מלא חמאת בוטנים.
- חתכו בננה לעיגולים והניחו על הפרוסה עליה מרחתם את חמאת הבוטנים.
- הצמידו את שתי הפרוסות יחדיו.
- על מחבת המיסו חמאה וטגנו את שני צידי הכריך.

© צילום מסך מיוטיוב
חביתה יוקרתית
מה אתם צריכים?
- לחם מלא
- עגבנייה
- בצל
- חסה
- ביצה
איך מכינים?
- חתכו עגבנייה ובצל פרוסות.
- על פרוסת לחם הניחו חסה,, שת פרוסות בצל ושתי פרוסות עגבנייה שחתכתם.
- הכינו חביתה והניחו אותה על הירקות.
- לסיום הצמידו בין שתי הפרוסות.

© צילום מסך מיוטיוב

© צילום מסך מיוטיוב
סלט טונה
מה אתם צריכים?
- לחם מלא
- קולורבי
- בצל
- טונה מקופסת שימורים
- מיונז
- מלח
איך מכינים?
- חתכו קולורבי ובצל לקוביות והניחו בקערה.
- הוסיפו טונה, מיונז וקצת מלח ותערבבו את הכל.
- מרחו את הסלט שהכנתם על פרוסת לחם ולסיום הצמידו בין שתי הפרוסות.

© צילום מסך מיוטיוב
|
תגובות