טרנד הדיסני: כבר לא רק לילדות, גם ללוק מגניב במיוחד.

טרנד הדיסני: כבר לא רק לילדות, גם ללוק מגניב במיוחד

לאחרונה אנחנו רואים את הדמויות המצוירות האהובות עלינו בכל מקום, והגיע הזמן שגם אנחנו ניכנס לטרנד וננעל איזה מיני מאוס על הרגליים שלנו. מאיפה זה התחיל? ואיך תשיגו בעצמכם? כל הקסם הזה כאן

רובנו חלמנו לפחות פעם אחת לחיות בתור דמות מצוירת של "דיסני". לאחרונה אנחנו יכולים לראות את הכוכבים המצוירות שגדלנו עליהם מבית "דיסני" מופיעים על המון מוצרים, ולא, אנחנו לא מדברים על כובעי קייטנות של ילדות בנות 5 עם אלזה מ"לשבור את הקרח", אלא על מוצרים מגניבים שיכולים להפוך כל מוצר רגיל למגניב. 

עוד בערוץ הסטייל בפרוגי:

את הפריצה של הטרנד, אחראים "חולה המותגים המצוירות", חברת מוסקינו כמובן, שידועים באינטרפרטציות שהם נותנים למותגים, למשל כמו בתצוגת החורף 2015-2016 של החברה בהם הציגו שלל מוצרים עם הכוכבים המצוירים האהובים עלינו. אבל זהו לא הפעם הראשונה שמחליטים לקחת את הדמויות המצוירות, אי שם בשנות ה-80, האמן שגם היה מכור לדיסני, קית' הרינג, יצר את אחת היצרות המפורסמות שלו "אנדי מאוס", בהשראת מיקי מאוס.

 

נחזור לתקופה שלנו, ניתן לראות סלבס כמו מיילי סירוס וקארה דלווין כבר לבושות בהשראת דיסני. גם אתם רוצים? המותג Vans מלבד היותו מוביל בתחום הנעליים ואופנה מציג לנו העונה שיתוף פעולה מיוחד עם קולקציה ייחודית ומעניינת במהדורה מוגבלת קולקציית 'YOUNG AT HEART', הכוללת מגוון פריטי לבוש, אקססוריז והנעלה קלאסית עם דמויות מעולמו של 'דיסני' המתאימה למבוגרים, ילדים ותינוקות. הקולקציה שפירושה 'צעירים בלב' משלבת בדגמים דמויות נצחיות ואהובות כמו: מיקי מאוס, מיני מאוס, דונלד דאק, פלוטו, גופי, נסיכות ועוד.

349 שקלים. להשיג ברשתות
349 שקלים. ניתן להשיג ברשתות "VANS"

 

239 שקלים. ניתן לה
239 שקלים. ניתן להשיג ברשתות "VANS"
379 שקלים. ני
379 שקלים. ניתן להשיג ברשתות "VANS"
199 שקלים. נית
199 שקלים. ניתן להשיג ברשתות "VANS"
תגיות
תגובות