Food feed: הפיצה של ליאל אלי והמשקאות של עפר שכטר. מאיר כהן, באדיבות יחסי ציבור

Food feed: הפיצה של ליאל אלי והמשקאות של עפר שכטר

מהגלידות החדשות, פיצת הצ'יטוס המפתיעה ועד המשקאות המוגזים של עפר שכטר • התנסינו במוצרים החדשים של המדף וזה מה שחשבנו

פיצת צ'יטוס

רשת הפיצריות "פאפא ג'ונס" והצומחת ביותר בעולם, משיקה שתי מנות חדשות וקראנצ'יות במהדורה מוגבלת: פיצה צ'יטוס גבינות ואצבעות גבינה וצ'יטוס. שתי המנות החדשות זמינות בתפריט עד ה-14.4: פאפא ג'ונס צ'יטוס גבינות – פיצה על בסיס רוטב שום-פרמזן, נגיעות שמנת, קוביות פטה, צ'יטוס גבינה קלאסי ומוצרלה איכותית. 89.9 ₪ / 41.5 ₪. אצבעות גבינה וצ'יטוס - הבצק של פאפא, עליו רוטב השום המפורסם, תערובת 3 גבינות איטלקיות, צ'יטוס גבינה קלאסי וגבינת מוצרלה איכותית. 24.9₪. לאחר שניסינו: הפיצה באופן כללי טעימה (אנחנו מעריצים של פאפא ג'ונס!), הבצק מעולה והכל מבטיח. אממה? הצ'יטוס היה קצת גומי והיה קשה ללעוס אותו. לעומת זאת, אצבעות הגבינה היו מעולות, הצ'יטוס שם היה קריספי והתאים הרבה יותר! ציון: 7.5/10

© אמיר מנחם, באדיבות יחסי ציבור

שלגוני YOLO

"גלידות פלדמן" ותנובה מעמיקות את שיתוף הפעולה ומשיקות לראשונה סדרת שלגוני "YOLO": שוקולד עם וופל, שוקולד בלונדי עם בייגלה ושוקולד לבן עם עוגיות. לאחר שניסינו: טעימים במיוחד! אין מקום לטעויות. המצטיין שבהם הוא כמובן טעם הבלונדי עם בייגלה. ציון: 9/10

© באדיבות יחסי ציבור

Growper – משקה מוגז טבעי ואורגני

היזמים לירון קופר ויובל גרודק, עפר שכטר (שהוא גם חבר דירקטוריון) השיקו את גרופר, המשקה המוגז הטבעי והאורגני הראשון בישראל, מציע אלטרנטיבה קלילה ובריאה למשקאות הממותקים. מדובר במשקה ללא תוספת סוכר, ללא חומרים משמרים, ללא צבעי מאכל, ללא חומרי טעם וריח, עשוי פירות אורגנים בלבד בתהליך ייצור השומר על ערכי הפרי. רק פרי, מים, גז וזהו. לאחר שניסינו: אכן מורגש שהמשקה הוא ללא ממתיקים. טעם חביב, קליל אבל לא הרגשנו ייחודיות בטעם. ובכל זאת - מדובר ברעיון מעולה המספק פתרון בסגנון המשקאות. חלק מחברי המערכת 'עפו' לטובה על הטעם וחלק הרגישו שבאמת חסר להם עוד חוזק. השילוב בין הפירות בטעמים מיוחד ומרענן. ציון: 7/10

© באדיבות יחסי ציבור גרופר

"גלידונית" ו"נשנושים" מתחדשים

"גלידונית" ו"נשנושים" מבית גלידת שטראוס – מהיום באריזת קרטון חדשה הניתנת למחזור. מעבר לשינוי באריזה, לא בוצע אף שינוי במוצרי הגלידה עצמם, בכמות הגלידוניות והנשנושים באריזה, בכשרות או ברשימת האלרגנים. המעבר מאריזות קלקר לקרטון יתבצע באופן הדרגתי: בתחילה במוצר "נשנושים" ובהדרגה עד תום חודש מאי גם במוצרי "גלידונית".

© באדיבות יחסי ציבור

 

תגיות
תגובות