לרגישים לגלוטן: מתכון מיוחד לקיש גבינות ופסטו באדיבות יחסי ציבור
אוכל

לרגישים לגלוטן: מתכון מיוחד לקיש גבינות ופסטו

גם מי שרגיש או אלרגי לגולטן יכול ליהנות מקיש טעים ומזין. עדינה בכר, דיאטנית קלינית במרכז DMC לטיפול בסוכרת, מביאה לנו מתכון טעים וקל במיוחד להכנת קיש גבינות ופסטו שאפשר לאכול כארוחת ערב או להכין לחברים ולמשפחה לכבוד חג השבועות שמתקרב אלינו...

שלושה מתכונים לאופה המתחיל adobestock
אוכל

שלושה מתכונים לאופה המתחיל

להכנת קינוחים יש מוניטין של עיסוק שדורש מיומנות גבוהה במיוחד - יכול להיות שזה בגלל שאפייה דורשת בדרך כלל דיוק בכמויות, בטמפרטורות ובזמנים. אם גם אתם רוצים להתחיל להכין קינוחים אבל חוששים להיכשל, אנחנו פה כדי לנפץ את המיתוס - לא צריך להיות קונדיטורים כדי לאפות, וכל אחד יכול להיכנס למטבח ולהכין מתכונים פשוטים וטעימים

סופגניות מהירות וטעימות שלא תפסיקו לזלול צילום פרטי
אוכל

סופגניות מהירות וטעימות שלא תפסיקו לזלול

אצלנו בבית, שבועות עוד לפני חנוכה, כל הבית היה מתמלא בריח טיגון מתקתק כזה. אמא שלי הייתה מכינה לנו סופגניות קטנות, ממש של ביס אחד, מצופות באבקת סוכר. הן חמות, ממכרות, טעימות בטירוף ולוקח חמש דקות להכין אותם. קבלו את המתכון המשפחתי שלנו לסופגניות זריזות, אך לגמרי שוות!