לרגישים לגלוטן: מתכון מיוחד לקיש גבינות ופסטו באדיבות יחסי ציבור
אוכל

לרגישים לגלוטן: מתכון מיוחד לקיש גבינות ופסטו

גם מי שרגיש או אלרגי לגולטן יכול ליהנות מקיש טעים ומזין. עדינה בכר, דיאטנית קלינית במרכז DMC לטיפול בסוכרת, מביאה לנו מתכון טעים וקל במיוחד להכנת קיש גבינות ופסטו שאפשר לאכול כארוחת ערב או להכין לחברים ולמשפחה לכבוד חג השבועות שמתקרב אלינו...

שלושה מתכונים לאופה המתחיל adobestock
אוכל

שלושה מתכונים לאופה המתחיל

להכנת קינוחים יש מוניטין של עיסוק שדורש מיומנות גבוהה במיוחד - יכול להיות שזה בגלל שאפייה דורשת בדרך כלל דיוק בכמויות, בטמפרטורות ובזמנים. אם גם אתם רוצים להתחיל להכין קינוחים אבל חוששים להיכשל, אנחנו פה כדי לנפץ את המיתוס - לא צריך להיות קונדיטורים כדי לאפות, וכל אחד יכול להיכנס למטבח ולהכין מתכונים פשוטים וטעימים