Food feed: מביאים את המסעדה הביתה. נוצרה באמצעות בינה מלאכותית (ai)

Food feed: מביאים את המסעדה הביתה

הפסטות שיהפכו את המטבח שלכם למסעדה, הקינוח האהוב הופך לטעם חדש בגלידה, הממרחים שלא תפסיקו לאכול והשייק הבריא • התנסינו במוצרי האוכל החדשים על המדף - וזה מה שחשבנו!

פסטות חדשות 

הפסטות החדשות של פרפקטו מבית אסם: מצ'י פצ'רי (צינורות רחבים) וקונצ'ליוני (קונכיות גדולות), בהחלט מוסיפות נוכחות לשולחן ונותנות תחושה של "אוכל של מסעדה" בבית, במיוחד כשממלאים אותן בגבינות או תבשילים. המרקם נשמר טוב אחרי בישול, והפסטות סופגות רוטב בצורה מוצלחת, מה שתורם לחוויית אכילה עשירה ומרשימה. הן קצת יותר דורשות זמן והשקעה ממנות פסטה רגילות, אבל למי שאוהב לבשל ולהרשים זה לגמרי שדרוג. ציון: 8.5/10

© סטודיו אסם

תה חצי-חצי

מהדורת הקיץ של תפוזינה מציעה שילובים של חצי תה ירוק וחצי לימונענע או חצי תה ירוק וחצי אפרסק. פייר? מצליחה להכניס קצת חידוש למדף בלי להיות מוזרה או מתאמצת מדי. שני הטעמים מרגישים מרעננים, לא מתוקים מדי, ויש איזון מוצלח שמביא טעם קייצי קליל שזורם בכיף. הלימונענע קצת יותר מודגש מהתה, בעוד שבאפרסק יש תחושת רכות נעימה בלי להשתלט. הם לא מרגישים דיאטטיים או מלאכותיים. ציון: 8/10

 

 

© סטודיו יפאורה

גלידה פיצוץ חדשה

מקדונלד'ס משיקה לקיץ מהדורה מוגבלת של גלידה "פיצוץ" בטעם מלבי: קינוח קיצי שמשלב גלידה קרמית עם תוספות של סירופ מי ורדים, פתיתי קוקוס ושברי בוטנים קראנצ'יים. הגלידה החדשה שואפת לשחזר את הטעמים של הקינוח הים-תיכוני המוכר והאהוב. בפועל, מדובר בטעם מאוד קוקוסי שמזכיר יותר גרסת קיוסק של מלבי ופחות את הגרסה הקלאסית ממסעדה, אבל היא עושה את העבודה, מרעננת וטעימה, ומעבירה את התחושה הכללית של הקינוח המוכר. פייר? לא צריך יותר מזה. אהבנו! ציון: 8.5/10

© באדיבות יחסי ציבור

חטיף חלבון

חטיף החלבון החדש של TODAY בטעם חמאת בוטנים מפתיע לטובה! בניגוד לרוב המתחרים בשוק שמרגישים כבדים או מלאכותיים, הוא דווקא קליל מאוד, גם מבחינת המרקם וגם בתחושת השובע שהוא נותן בלי להעיק. השילוב של חמאת הבוטנים, קרם הקרמל והשוקולד החלב יוצר ביס טעים ומאוזן, כזה שלא מרגיש מתאמץ להיות "בריא", אלא פשוט טעים. העובדה שהוא מכיל 23 גרם חלבון על 200 קלוריות בלבד רק מחזקת את התחושה שמדובר בחטיף יעיל ואיכותי שלא מתפשר על הטעם. ציון: 9/10

© באדיבות יחסי ציבור

 

דפי אורז חדשים

דפי האורז המרובעים החדשים של מאסטר שף, בגודל 22 ס"מ, מיוצרים בווייטנאם עם תערובת של 70% קמח טפיוקה ו-30% קמח אורז: מה שהופך אותם לעבים ועמידים יותר, ובעיקר מתאימים לטיגון. צורתם המרובעת נוחה במיוחד לקיפול מדויק ומקלה על העבודה, במיוחד למנות כמו ספרינג רולס מטוגנים. הם לא הכי עדינים לגילגול טרי, אבל בהחלט עושים את העבודה כשמחפשים פריכות טובה ושדרוג אסיאתי ביתי. אין איפה לטעות כל כך... ציון: 8/10. 

© באדיבות יחסי ציבור

ממרחים ונהנים 

סדרת הממרחים החדשה של מאסטר שף ממשיכה את הקו של שילובי טעמים מהמטבח הים תיכוני, וכוללת ארבעה ממרחים: זיתים ירוקים, זיתי קלמטה, פלפלים ואריסה. מבין כולם, ממרח הזיתים הירוקים מספקים משהו יותר מעודן. המרקמים רכים ולא שומניים, הצנצנת נוחה, והתחושה הכללית היא של מוצר מוקפד, לא תעשייתי. ציון: 8.5/10

© באדיבות יחסי ציבור

שייק חלבון

שייק פורמולה 1 של הרבלייף בטעם קרם בננה הוא שייק תזונתי המבוסס על רכיבים טבעוניים, נטול גלוטן וללא לקטוז, שמכיל 25 ויטמינים ומינרלים, 9 גרם חלבון סויה איכותי ו-5 גרם סיבים תזונתיים למנה. הוא קרמי, מתוק במידה, ומשביע – מתאים כתחליף לארוחה קלה או כנשנוש מחוזק לאורך היום. הטעם מזכיר בננה רכה עם מרקם מעט סמיך, והוא בהחלט מצליח להעביר חוויית שייק כיפי קליל. ציון: 8/10

© באדיבות יחסי ציבור

 

תגיות
תגובות