
Food feed: קריספי פיצה ושייק בביס
פיצה חדשה וקלה לנשנוש, הסדרה האסייתית של המנות המהירות, השייקים שהפכו לסדרת חטיפים, המותג שנחת בישראל והטעם האהוב של הגלידה מקבל וראיציה חדשה • קיבלנו לסיקור את המוצרים החדשים על המדף - וזה מה שחשבנו
Crispy Pizza
דומינו'ס משיקה בישראל את Crispy Pizza: פיצת קיץ חדשה שכבר נמכרת בהצלחה במדינות כמו אנגליה, ארצות הברית ואוסטרליה. מדובר בפיצה דקה במיוחד, על בסיס בצק חדש שאמור להיות קריספי, והיא מחולקת לריבועים קטנים שמיועדים לנשנוש נוח, קליל ומשותף. גם באכילה בידיים, גם באירוח או מול הטלוויזיה. הפורמט הזה שונה מהפיצה הקלאסית עם המשולשים הגדולים, ואמור להציע חוויה יותר חופשית ונגישה. לאחר שניסינו: בפועל, הפיצה טעימה מאוד ופרקטית למגוון מצבים, אבל הקריספיות המובטחת לא לגמרי מורגשת. התחושה הכללית היא שמדובר בגרסה משודרגת, טרייה וחמה לפיצות הקפואות המרובעות שהקהל הישראלי מכיר ואוהב לצרוך (ועל כך יעידו גם משתמשי הטיקטוק). בנוסף, פתרון מושלם למי שלא רוצה התחייבות למשולש פיצה שלם. אין כאן בשורה מיוחדת מדי, אבל כן פתרון חמוד, טעים ונוח שמשרת רגעים שבהם פשוט רוצים לנשנש משהו טעים בלי יותר מדי כובד או שובע, רק שמבלי ששמנו לב אכלנו לא מעט... ציון: 8/10.

שייק בביס
רשת rebar נכנסת לראשונה לעולם חטיפי הוולנס עם סדרת "שייק בביס": חטיפים שמבוססים ישירות על טעמי השייקים והמיצים הפופולריים של הרשת. לאחר שניסינו: מדובר במוצר מעולה, טעים בצורה מפתיעה, שמרגיש ממש כמו גרסת חטיף מדויקת של המשקאות עצמם! עפנו על זה, ולא הבנו איך לא חשבו על זה עד עכשיו. אם צריך בכל זאת נקודה לשיפור... הערך הקלורי ליחידה מעט גבוה יחסית לגודל הקטן של החטיף. מעבר לזה - מוצר מצוין, מרגיש איכותי, טעים ופיצוח מוצלח. ציון: 9/10.

הכי מוגזם
רשת בורגר סטיישן מתחדשת שלושה המבורגרים - המבורגר דנבר: קציצה עסיסית של 200 גרם, חסה, שום קונפי, מעדן אווז, קריספי בצל ורוטב שיפקה (אותו לא ניסינו). פריז: עם קציצה איכותית, בצל מקורמל, פטריות פורטובלו ורוטב כמהין. לאחר שניסינו: שילוב שמרגיש מדויק, רך ומפנק, ממש כמו שצריך. ומנגד המוגזם: שתי קציצות עבות, אסאדו כפול, ביצת עין, מעדן אווז, שום קונפי ורוטב ברביקיו. לאחר שניסינו: מדובר במנה עצומה שהיא בהחלט פיצוץ של טעמים, אבל קשה מאוד להגיע לכדי ביס אחיד של כולם, בדיוק בגלל הגודל. הטעמים בכל המנות מרגישים טריים, עשירים, מטפטפים ומגרי תיאבון. הבשר עסיסי והביסים משביעים. עם זאת, ההמבורגר המוגזם אמנם טעים מאוד, אבל פשוט בלתי אפשרי לאכול אותו כאמור במקשה אחת. מדובר במנה טעימה מאוד, אך כזו שמתאימה יותר לחלוקה או אכילה עם סכין ומזלג. מעבר לכך, מדובר במוצרים מוצלחים, איכותיים, עם נוכחות שבהחלט השביעו אותנו לשעות ארוכות, וכאלה שבהחלט נרצה לטעום שוב. ציון כולל: 9/10.

נוחת בישראל
אחרי שנים של ציפייה, חטיפי האנרגיה של CLIF BAR נוחתים רשמית בישראל. מדובר בחטיפי גרנולה עשירים, על בסיס שיבולת שועל מלאה, עם תוספות כמו חמאת בוטנים, שוקולד צ'יפס או אגוזים, שמיועדים בעיקר לספורטאים או כארוחת ביניים. לאחר שניסינו: מדובר בחטיפים משביעים, דחוסים בטעמים טבעיים, שמרגישים כמו נשנוש קליל. טעמנו כמה גרסאות וטעמים חלקם באמת מוצלחים, כשהמועדף עלינו הוא זה עם חמאת הבוטנים. היו גם טעמים אחרים שהיו מעט כבדים מדי, עם תחושת שובע מהירה שכבר לא כיף להמשיך לאכול. כמוצר פונקציונלי, זה פתרון מעולה למי שצריך אנרגיה תוך כדי תנועה, עם תחושה של משהו בריא יחסית. ציון: 8/10.

סדרה אסייתית
מנה חמה משיקה סדרות חדשות בסגנון אסייתי: ראמן, ווק נודלס ו-ווק אורז בטעמים מגוונים כמו טום יאם, קארי ירוק, פאד תאי וסצ'ואן. לאחר שניסינו: המגוון רחב, הסגנונות מדויקים, ורוב הטעמים טעימים מאוד ומביאים איתם את החוויה המתבקשת לסגנון המהיר. עם זאת, חלק מהטעמים עשויים להיות חזקים ודומיננטיים, כאלה שמתאימים בעיקר למי שחובבים במיוחד אוכל אסייתי נועז, ולכן לא בטוח שכל אחד יתחבר אליהם. עבור מי שמכירים ואוהבים את הסגנון: מדובר בפתרון טעים, יעיל וקליל שמכניס את המזרח הרחוק למנה מהירה. ציון: 8/10.

בצק עוגיות: עכשיו גם בגביע וופל
בן & ג'ריס מרחיבים את מגוון המאגדות ומשיקים לקיץ רביעיית גביעי וופל-קון בטעם בצק עוגיות: גלידת שמנת וניל עם חתיכות בצק עוגיות שוקולד צ'יפס וחתיכות פאדג', עטופה בגביע וופל פריך. מדובר בטעם שממלא בדיוק את מה שמובטח: עשיר, מדויק ומרענן, כשהמרקם הקרמי והשברים המתוקים יוצרים חוויית אכילה מהנה וממכרת. כל וריאציה של הטעם הזה היא פשוט תענוג. ציון: 9/10.

שוקולד דובאי של עלית
עלית משיקה מהדורה מיוחדת של שוקולד חלב בסגנון דובאי: עם מילוי קרם בטעם פיסטוק ותוספת של שערות קדאיף. לאחר שניסינו: מדובר במוצר חמוד, אך לא מעבר לכך, לחלקנו אף הרגיש מעט מתוק מדי. הוא מגיע לשוק באיחור יחסי, הרבה אחרי שהטרנד העולמי של השוקולד היה בשיאו. עם זאת, מדובר בניסיון מעניין להנגיש לקהל המקומי, מה שהופך אותו לקצת נוח יותר. ציון: 7/10.

מנגו ומלון
"נביעות בטעמים" מרחיבה את הסדרה לקיץ ומשיקה שני טעמים חדשים: מנגו ומלון. לאחר שהתנסינו: מדובר במוצר מרענן עם טעמים כיפיים שמתאימים בול לעונה, והם לא מתוקים מדי, קלילים לשתייה, ונותנים תחושה של פינוק קל באמצע היום. ציון: 8/10.

סדרת הקרטיבים
פריגת מחזירה לקיץ את סדרת הקרטיבים בטעמים המוכרים: משמש, פטל ואננס. לאחר שהתנסינו: כולם טעימים ומרעננים, אבל רק טעם המשמש הרגיש כמו חידוש של ממש שבהחלט נותן טעם של קרטיב משמש קנוי. ציון: 8/10.

עוד חוזר למדף:
אסם מחזירה למהדורה מיוחדת את אחת הטעמים האהובים והמצליחים ביותר של "במבה במילוי": במבה במילוי קרם בטעם אייס קפה, אותו סיקרנו לטובה בעבר.
