מתכון והצצה מיוחדת: קינוח שוקולד נוגט במיקרוגל. צילום: יח"צ

מתכון והצצה מיוחדת: קינוח שוקולד נוגט במיקרוגל

לא תמיד יש לנו כוח להשקיע יותר מדי בקינוחים, אבל יש פתרון מיוחד - קינוח במקירוגל. בתכנית החדשה של yes Kidz העוסקת במתוכני מיקרוגל מצאו עבורנו את הקינוח המושלם. קבלו הצצה מיוחדת ואת המתכון

בתכנית החדשה של אלינה לוי והשף ארז עינב בערוץ yes kidZ, "מיקרו-שף", מארחים היום את אלוף הקינוחים המקומי שזכה לתשובוחות ולהצלחה מרובה - מיקי שמו בספיישל מיוחד.

באדיבות yes kidZ
 

קינוח בכוס: שוקולד נוגט למיקרוגל

רשימת חומרים לקינוח בכוס:
40 גרם (1/4 כוס+ 1 כפית) קמח תופח.
50 גרם (1/4 כוס) סוכר לבן.
1 ביצה מידה L.
30 גרם (3 כפות) קקאו.
3 כפות קרם נוגט (ניתן לקנות בחנויות המתמחות באפייה).
45 מ"ל (3 כפות) חלב.
45 מ"ל (3 כפות) שמן.


רשימת חומרים לקצפת (לא חובה):
120 מ"ל (1/2 כוס) שמנת מתוקה.
10 גרם (1 כף) סוכר.


אופן הכנה:
מכינים את הקינוח בכוס: מערבבים את כל החומרים יחד בתוף הספל.
בעזרת מזלג מערבבים הכל יחד היטב, עד לקבלת תערובת חלקה, ללא גושים.
מכניסים למיקרוגל לחום גבוה למשך 1/2 1- 3 דקות (תלוי בסוג המיקרוגל).


מכינים הקצפת:
במיקסר עם מטרפה מערבלים את השמנת המתוקה במהירות בינונית, עד לקבלת קצפת תפוחה ואוורירית.
מוסיפים את כף הסוכר וממשיכים רק לעוד מספר שניות.
בעזרת כף מניחים קצפת על הקינוח בכוס ומגישים.

 

התכנית "מיקרו שף" משודרת בימים א'-ד' בשעה 14:45 בערוץ yes kidZ.

תגובות