מתכונים לראש השנה: סלט תפוחים, רימונים ואגוזי קשיו. צילום: דניאל לילה

מתכונים לראש השנה: סלט תפוחים, רימונים ואגוזי קשיו

רימונים ותפוחים, מצטרפים לסלט עלים, מעשירים את הטעם ומשדרגים את המראה. מתכון לסלט תפוחים, רימונים ואגוזי קשיו

חומרים ל-6-4 מנות:

1 חבילה עלי חסה רומית קרועים לפיסות

1 חבילה (200 גרם) תערובת עלי בייבי

2 תפוחי עץ מזן גרני סמיט חתוכים לקוביות גסות

1/2 כוס תפוחים מיובשים קצוצים

גרגרים מ-1/2 רימון

3 גבעולי בצל ירוק (החלק הלבן בלבד) חתוכים דק

1 כוס רוטב חרדל ודבש לייט

100 גרם אגוזי קשיו חצויים וקלויים

אופן ההכנה:

1. שמים בקערה גדולה את כל החומרים מלבד הרוטב והאגוזים.

2. לפני ההגשה מוסיפים רוטב ומערבבים.

3. מפזרים מעל אגוזי קשיו ומגישים.

 

                                     >>>היכנסו לעוד מתכונים לראש השנה<<<

© דניאל לילה
תגובות