©
צילום: דניאל לילה
מתכונים לראש השנה: סלט תפוחים, רימונים ואגוזי קשיו
רימונים ותפוחים, מצטרפים לסלט עלים, מעשירים את הטעם ומשדרגים את המראה. מתכון לסלט תפוחים, רימונים ואגוזי קשיו
עשו סאב
חומרים ל-6-4 מנות:
1 חבילה עלי חסה רומית קרועים לפיסות
1 חבילה (200 גרם) תערובת עלי בייבי
2 תפוחי עץ מזן גרני סמיט חתוכים לקוביות גסות
1/2 כוס תפוחים מיובשים קצוצים
גרגרים מ-1/2 רימון
3 גבעולי בצל ירוק (החלק הלבן בלבד) חתוכים דק
1 כוס רוטב חרדל ודבש לייט
100 גרם אגוזי קשיו חצויים וקלויים
אופן ההכנה:
1. שמים בקערה גדולה את כל החומרים מלבד הרוטב והאגוזים.
2. לפני ההגשה מוסיפים רוטב ומערבבים.
3. מפזרים מעל אגוזי קשיו ומגישים.
>>>היכנסו לעוד מתכונים לראש השנה<<<
© דניאל לילה
תגובות