FOOD FEED: המנות החריפות מגיעות לישראל. adobestock

FOOD FEED: המנות החריפות מגיעות לישראל

גם השבוע התנסינו בכמה מהמוצרים החדשים על המדף - מי עברו את מבחן הטעם? קבלו את הביקורת השבועית שלנו!

עוד בערוץ האוכל של פרוגי:

ארוחה בקטנה של תנובה

תנובה משיקה מארז אישי של גבינה לבנה 5% בשילוב קרקרים, שמהווה פתרון מהיר לארוחה קטנה ומזינה מחוץ לבית. המארזים מגיעים עם קרקרים בטעם טבעי או קרקרים עם זרעי פשתן וקצח. הקרקרים הטבעיים לא מאוד מלוחים ומעט חסרי טעם אבל זה מה שגורם להם להשתלב נהדר עם הגבינה הלבנה. הרעיון של ארוחה כזאת הוא חמוד ובאמת יכול לספק ולענות על הצורך בנשנושים בין הארוחות, במיוחד כשאנחנו מחוץ לבית. הדבר היחידי שביאס ותנו היה כמות הקרקרים. ארבעה קרקרים עגולים ועבים הגיעו עם המארז, אבל הם לא הספיקו לכל הגבינה (והעמסנו אותה בנדיבות על הקרקר) ונשארו עם חצי גביע מלא בגבינה ואפס קרקרים. השאריות הלכו לפח ואנחנו נותרנו עוד מעט רעבים. ציון: 7/10

© באדיבות יח"צ תנובה

השוקולדים החדשים של שופרסל

שופרסל מרחיבה את מוצרי השוקולד המיובאים משוויץ תחת המתוג הפרטי שלהם וגם מרחיבה את סדרת קפסולות הקפה. סדרת הקפסולות Single Origin החדשה מורכבת משלוש תערובות חדשות המכילות פולי קפה שמקורן 100% מהמדינות האוגנדה, הודו והונדורס. הקפסולות מתאימות למכונות נספרסו. בגזרת השוקולדים, שופרסל מביאה לנו טבלאות ממולאות שכולן משוקולד שוויצרי מעולה במרקם עדין, בטעמים חדשים המכילים מילויים של קרם אגוזי לוז וקפה, קרם תפוחי עץ ופירורי ביסקוויטים (מי שלא חובב קינוחי תפוחים עלול לטעות ולחשוב שמדובר במילוי לא טעים. הרשו לנו לתקן אתכם - מדובר באחד המילויים היותר שווים וטעימים שאכלנו) וקרם אגוזי לוז. כל המילויים שטעמנו היו עשירים - במרקם, בטעם ובכמות שיש בכל קוביה בטבלה. ציון: 9/10

© יחסי ציבור שופרסל

ההר-בורגר של ברגר קינג

רשת ״ברגר קינג״ מתחדשת ועושה שינוי מרענן, ובעיקר מאוד טעים ומשיקה מנה חדשה שמתווספת לתפריט שלה - ההר-בורגר. ההר-בורגר הוא בעצם סדרה של מנות מוגזמות כאשר כל לקוח יכול לבחור כמה קציצות יהיו בתוך הכריך שלו, החל משתי קציצות ועד חמש קציצות (כן כן, חמש קציצות!). בנוסף לקציצות שעשויות 100% בשר בקר יש אפשרות לשים בכריך גבינת צ׳דר טבעונית (בסניפים הכשרים המנה תהיה כשרה), רצועות בייקון הודו כשר, חסה, חתיכות חלפיניו חריפות ורוטב מלך עשיר. לאחר שניסינו וטעמנו מההמבורגר החדש, אנחנו יכולים להגיד בפה מלא (תרתי משמע) ש"ברגר קינג" לגמרי עשו את העבודה, ובענק. בכל ביס הרגשנו את מגוון הטעמים העשיר, ואת הטעם החזק והטוב של הבשר שכל קציצה נוספת הביאה איתה. שבענו לשבוע ואפילו לא הצלחנו לסיים את המנה מרוב הגודל שלה. גם המחיר חד משמעית משתלם ושווה את זה (טווח מחירים לארוחה: 45-64₪). ציון:9/10

© יח"צ ברגר קינג

 סלטי הבריאות של בורגרס בר

רשת בורגרס בר משדרגת בימים אלה את התפריט עם מספר מנות חדשות ומעניינות. בנוסף לכך שהמבורגר הבית המוכר והאהוב של הרשת הופך להיות "המבורגר טלה הבית" - תפריט הסלטים היה מורכב מסלט בריאות ועליו תוספות בשר, מעתה תפריט הסלטים החדש יהיה מורכב מ-3 בסיסים (שוק, קיסר ואסייאתי, תוספת בשר (חזה עוף/ שניצל/ סטייק /אסאדו) ותוספת מעל ( ביצת עין/פורטובלו וכו'). לאחר שניסינו: בהחלט מדוב רבסלט חביב ומוצלח. אומנם הוא לא יוצא דופן במיוחד אך עושה את העבודה ובהחלט מזין ומשביע. עצם העובדה שיש גיוון בכל שלב בהרכבה לגמרי עובד לטובה ומאפשר התנסויות ושילובים חדשים בכל ביקור/הזמנה. ציון: 7/10

© אסף קרלה

מנה חמה - הגרסה החריפה

כמענה לטרנד המיוחד ולאור הביקוש אחר טעמים חריפים שבא לידי ביטוי גם באתגרי החריף שכובשים את הרשת, אסם משיקה מנה חמה במהדורת קונספט חריף אש. המהדורה תושק בשלושה טעמים אסיאתיים, כל טעם עם דרגה אחרת של חריפות: נודלס תאילנדי חריף בטירוף, נודלס קוריאני חריף אש ונודלס ויאטנמי חריף בקטנה. לאחר שניסינו: דרגת החריפות אכן מדוייקת. המנות היו טעימות. דרגת החריף הגבוהה ביותר לוותה בחמיצות המאפיינת את הטעם המותאם ובהחלט לא יכולנו לנשום אחריה (בהצלחה לכם!), דרגת הבינוני - טעימה ואכילה. ואילו הנודלס החריף בקטנה - בקושי היה חריף, אפילו לא בהגדרת הפיקנטי. למעשה, הרגיש כאילו הוסיפו פלפל שחור למנה. נתן טוויסט מעניין, אך עם זאת עוד לא ברמה של אתגרי החריפות הגבוהים שרצים ברשת. ציון: 7/10

© סטודיו אסם
תגובות