לא סיפור: כך תכינו כריך סלמון משודרג שמתאים לכל ארוחה. צילום: באדיבות קפה גן סיפור

לא סיפור: כך תכינו כריך סלמון משודרג שמתאים לכל ארוחה

אוהבים סלמון? לא חייים לאכול אותו כמנה חמה, אפשר גם לשלב אותו בכריך. קבלו מתכון פשוט ומהיר להכנה של כריך שיכול להתאים לכל שלב ביום. בתאבון!

בא לכם להכין ארוחה מושקעת וקלה לכנה? קבלו מתכון של כריך סלמון שיכול להתאים לארוחת הבוקר, הערב ואפילו לצהריים (אם אתם בבית...). המלצה שלנו - תגישו את הכריך לצד סלט ירוק שמורכב מתערובת עלי בייבי, מעט עגבניות שרי חתוכות לחצאים, חצי בצל סגול חתוך לטבעות דקות עם תיבול או רוטב שאתם אוהבים.

עוד בערוץ האוכל של פרוגי:

רכיבים

לחם רוסטיקו דגנים קלוי (אפשר להחליף בכל לחם שאוהבים)

גבינת שמנת 5% שומן

נתחי סלמון כבוש בהדרים או סלמון מעושן (אפשר למצוא במעדניות או במקררים בסופר)

2 ביצים

תערובת עלי בייבי

עגבניות שרי

 

salomon_gan_sipor2
salomon_gan_sipor2

אופן ההכנה:

1. חותכים את הלחם באמצע, מפלחים לשני צדדים נפרדים ויוצרים "כריך פתוח".

2. קולים קלות את פרוסות הלחם בתנור או בטוסטר.

3. מורחים גבינת שמנת בנדיבות ופורסים עליה את נתחי הסלמון.

4. מכינים את הביצים בסגנון "ביצת עין", מניחים על הסלומון ומגישים מיד.

 

המתכון באדיבות קפה גן סיפור

 

 

 

תגובות