עם עגבניות שרי וגבינה: הפסטה שכבשה את הרשת. adobestock

עם עגבניות שרי וגבינה: הפסטה שכבשה את הרשת

בימים האחרונים כל חובבי האוכל והפודי'ס למינהם מעלים את הגרסה המיוחדת שלהם לפסטה שכבשה את הרשת. וכמה שהמתכון פשוט, ככה הוא טעים! כל מה שאתם צריכים זה עגבניות שרי, גבינת פטה ופסטה

אחחחח פסטה, פסטה! היא קלה להכנה, היא מגיעה בשלל צורות ואפשר להצמיד אותה לאינסוף של רטבים - עגבניות, שמנת, פסטו ועוד שלל סוגים ומתכונים. אז מה הפלא שפסטה נחשבת לאחד מהמאכלים הכי פופולאריים ואהובים בכל העולם כולו?

עוד בערוץ האוכל של פרוגי:

בימים האחרונים כובש את הרשת מתכון לארוחת פסטה שווה במיוחד עם עגבניות שרי וגבית פטה. המתכון זכה להצלחה רבה בזכות העובדה שהוא מאוד (אבל מאוד!) קל להכנה ויותר מזה - טעים בטירוף. כל מה שאתם צריכים זה פסטה, עגבניות שרי, גבינת פטה מעודנת, שמן זית, שום ותבלינים! 

 

 

אופן ההכנה:

1. שמים בתבנית שטוחה או בסיר שמיועד לחימום בתנור חצי קילו עגבניות שרי שטופות, בוזקים עליהן שמן זית בנדיבות.

2. באמצע התבנית מניחים שיני שום (2-3 יעשו את העבודה) ומעל 200 גרם גבינת פטה.

3. אופים בתנור עד שהעגבניות הופכות לשחומות וכך גם הגבינה.

 

© adobestock

 

4. עד שהעגבניות מוכנות, מכינים פסטה בסיר עם מים רותחים לפי ההוראת על גבי האריזה. בסיון הבישול - שומרים מעט מי פסטה למקרה הצורך

5. לוקחים את הפסטה, לוקחים את העגבניות עם הגבינה ושפשוט מחברים לתבשיל אחד חלומי. אם הרוטב סמיך לכם מדי - אםשר להוסיף ממי הבישול של הפסטה.

6. מתבלים: מלח, פלפל ולפי הטעם האישי אפשר גם להוסיף טימין, זעתר, בזיליקום וכל תבלין  אחר שרוצים.

 

תגיות
תגובות