אסור לכם לפספס את המתכון הזה לברד פודינג. חן בוטבול

אסור לכם לפספס את המתכון הזה לברד פודינג

תמיד כיף ומנחם להכין קינוח טעים ומתוק, וזה עוד יותר כיף שההכנה ממש מהירה וקלה! לא משנה אם לכבוד שבועות, סוף השבוע שבפתח או סתם כדי להתנחם בימים מתוחים אלו - את המתכון הזה לקינוח ה"ברד פודינג" אתם חייבים לנסות!

ברד פודינג הוא המאפה המושלם לחגיגת שבועות והזדמנות נהדרת לשלב תוספות, אגוזים ופירות שאוהבים. זוהי מנה המבוססת על שאריות, קלה מאוד להכנה, עם מצרכים שיש בכל בית. הפעם, יולי איז'ק, בעלת הבלוג "מחשבות שהיולי", מביאה לנו גרסה המיועדת לחובבי השוקולד עם פקאנים ובננה. ניתן להכין את המאפה מראש ולחמם מעט לפני ההגשה ולקשט באבקת סוכר ולהגיש עם גלידה טובה.

עוד בערוץ האוכל של פרוגי:

מצרכים:

  • 8-10 פרוסות לחם אמריקה של מאפיית אנג׳ל (אפשר כל לחם טעים אחר, הפעם בחרתי להשתמש בלחם ה זה)
  • 4 ביצים שלמות
  • כוס חלב
  • מיכל שמנת מתוקה 250 מ"ל
  • שליש כוס סוכר חום
  • שלוק תמצית וניל או מעט סוכר וניל
  • בננה אחת פרוסה
  • חצי כוס נטיפי שוקולד/ שברי שוקולד מריר
  • חופן פקאנים קצוצים גס
© חן בוטבול

אופן הכנה:

  • מחממים תנור ל-180 מעלות על טורבו ומרפדים תבנית שטוחה בנייר אפייה.
  • חותכים את פרוסות הלחם לקוביות וקולים בתנור על נייר אפייה כעשר דקות עד שהלחם מתייבש ומקבל מעט צבע. נא להשגיח שלא יישרף כי כל תנור מעט שונה.
  • משמנים עם חמאה תבנית נפרדת חסינה לחום ומעבירים את קוביות הלחם הקלוי לתבנית המשומנת.
  • טורפים את כל רכיבי הבלילה (ביצים, שמנת, חלב, סוכר חום ותמצית וניל) ושופכים מעל ובין חתיכות הלחם הקלוי ודואגים שכל החתיכות הושקו בבלילה.
  • מפזרים מעל ומשבצים בין חתיכות הלחם את התוספות שרוצים: בננה, שוקולד ופקאנים
  • מכניסים לתנור החם לכ-40 דק עד להתייצבות והזהבה.
  • מקשטים עם אבקת סוכר ומגישים עם גלידה וניל טובה
© חן בוטבול

 

תגובות