מה אוכלים היום? חמישה רעיונות לכריכים טעימים. adobestock

מה אוכלים היום? חמישה רעיונות לכריכים טעימים

מתלבטים מה לקחת אתכם לבית הספר כארוחת עשר או ביניים? מחפשים רעיון לכריך מזין ובריא? קבלו חמש רעיונות לכריכים מזינים וטעימים בטירוף שיגרמו לבטן שלכם לקרקר

אין כמו להתחיל את השנה החדשה ואת שנת הלימודים באווירה בריאה, טובה וטעימה.  אוכל טוב ומזין, עשיר בסיבים תזונתיים יעזור לכם להתרכז בלמידה ויתרום ללמידה איכותית וטובה, כי הכי כיף ללמוד על בטן מלאה באוכל טעים!

עוד בערוץ האוכל של פרוגי:

 חלי ממן, מייסדת רשת תמיכה לאורח חיים בריא מעניקה לנו המלצות לכריכים מגוונים ועשירים בחלבונים, סיבים ודגנים מלאים לארוחת עשר משביעה ובעיקר מאוזנת וטעימה. כאמור, כריך מזין ועשיר בדגנים מלאים, סיבים וחלבון מגביר את טווח הקשב, הריכוז והזיכרון ובנוסף מעניקים לילדים אנרגיה ומרץ לכל היום. 

לפני שניגש לעיקר, המתכונים כמובן, קבלו כמה טיפים להכנת כריך שיהיה גם מפנק אבל גם מזין ובריא:

1. הקפידו על שילוב של ירקות ליד או בתוך הכריך. הם תורמים ויטמינים ומינרלים ובנוסף יעזרו לספק תחושת שובע לאורך זמן.

2. מאוד חשוב לגוון במרכיבי הכריך. פעם אבוקדו, חביתה, טונה ופעם גבינה. לכל רכיב יש יתרונות תזונתיים שמייחדים אותו. 

3. העדיפו לחם עשיר יותר בסיבים תזונתיים – קיים מגוון עצום ברשתות. לאלו שקשה להם שלבו בהדרגה פרוסה של לחם לבן והשנייה לחם מלא.    

4. מים – הקפידו לצרף לכריך בקבוק מים. לא מיץ או שתייה קלה לא המתקות כאלו כי הם מכילים כמות גבוהה של סוכר.

ועכשיו - למתכונים!

 

 

תגובות