FOOD FEED: מה חשבנו על המעדן מהשוקולד הורוד?. adobestock

FOOD FEED: מה חשבנו על המעדן מהשוקולד הורוד?

אסם מצרפים לכבוד החורף טעמים חדשים מבוססים על כוסמין לסדרת מוצרי "לחמית", מקדולנד'ס עם גלידה פיצוץ חדשה וטעימה ו-YOLO משיקים שני מעדנים חדשים עפ שוקולד רובי הורוד.

עוד בערוץ האוכל של פרוגי:

לחמית כוסמין - אסם

לקראת החורף, אסם-נסטלה מרחיבה את סדרת מוצרי "לחמית" ומשיקה שני מוצרים חדשים המכילים כוסמין מלא -  לחמית כוסמין ולחמית כוסמין עם פיזורי גרעיני דלעת. השקת שני מוצרים חדשים המכילים כוסמים מלא מרגשים אותנו במיוחד. לא רק שיש כאן עניין חשוב ובריאותי לצרוך מוצרים מבוססי דגן כוסמין, יש גם את עניין הטעם. לחמית משלבת בין בריאות לבין קלילות בטעם (קצת מזכיר קרקרים רגילים) והגיוון של גרעיני הדלעת בהחלט מוסיף. אותנו זה השביע בתור ארוחת בוקר או ארוחת ביניים (בתוספת של ממרח) ולא רק זה - גם היה טעים! ציון: 9/10

© סטודיו אסם

תנובה משיקה את  YOLO Ruby 

כבר שנים רבות שאנחנו אוכלים שלושה סוגים של שוקולד ולא מזמן נכנס לחיינו גם שוקולד הרובי - השוקולד הורוד. כעת תנובה והמותג יולו החליטו לצרף את השוקולד הרביעי גם לסדרת המעדנים עם שני מוצרים חדשים - מעדן יולו רובי ומעדן שכבות שוקולד עם רובי. את המעדן שכולו מבוסס על שוקולד הרובי אהבנו מאוד, כיאה לשאר המעדנים בסדרה - גם כאן המרקם עשיר ומפנק והטעם מדוייק ולא ילדותי מדי. לעומת זאת, את השילוב של שוקולד הרובי עם שכבות השוקולד פחות אהבנו, למרות שגם כאן הייתה שמירה על מרקם עשיר ומפנק. השליוב בין שוקולד החלב לרובי שהוא יותר חמצמץ וןפירותי פחות השתלבה לנו בכך. ציון:8/10 

© באדיבות יחסי ציבור

גלידת פיצוץ עם אגוזי לוז - מקדונלד'ס

גלידת פיצוץ החדשה היא שילוב מושלם בין הגלידה האהובה, שוקולד איטלקי מפנק ואגוזי לוז והיא מצטרפת לשלושת הטעמים החדשים שהושקו לאחרונה בסדרת גלידת פיצוץ: אננס, מנגו פסיפלורה, תוספת שבבי קוקוס. אין כאן יותר מדי מה לטעות. גלידה - זה טעים, שוקולד - זה טעים, אגוזי לוז - טעים! ציון: 9/10.

© נמרוד גנישר

 

 

 



תגובות