Food Feed: אחרי שטעמנו את הגלידה הזו לא יכלנו להפסיק. צילום: יורם אשהיים

Food Feed: אחרי שטעמנו את הגלידה הזו לא יכלנו להפסיק

מיצים טבעיים ללא צבעי מאכל, הגלידות שאחריהן לא נוכל לטעום כל גלידה אחרת, הרטבים החריפים של "יד מרדכי" והריבות המעודנות שהפתיעו אותנו

עוד בערוץ האוכל של פרוגי:

מותג חדש ליפאורה

לקראת הקיץ והטרנד של שילוב ירקות במיצים טבעיים, משיקה יפאורה מותג חדש, המבוסס על שילוב של FRUIT & VEG ללא תוספת סוכר, ללא ממתיקים מלאכותיים וללא צבעי מאכל. הרי משקאות שהופכים את היומיום ליותר כיפי עם שילובים מדליקים בשלושה טעמים של פירות וירקות ובתוספת של מים ותמציות טעם בלבד: אננס תפוח וגזר, תפוח סלק ורימון ובננה מלון ונענע. לאחר שניסינו - התחושה היא של מיץ טבעי לחלוטין, אך כל הטעמים לא בהכרח מורגשים כמובטח. אהבנו במיוחד את השילוב של הבננה, המלון, נענע ותפוח - שהצליחו להשתלב נכון וליצור תרכובת טעימה במיוחד. עצם העובדה שהמשקה ללא תוספת סוכר או ממתיקים מלאכותיים מקפיץ את הערך שלו, ועל כן יקבל אצלנו ציון של: 8/10. 

מחיר: 7₪

ללא צבעי מאכל
ללא צבעי מאכל © צילום: סטודיו יפאורה

 

בשורה חדשה בגזרת הגלידות

עם טעמים מסעירים ומודגשים, מרקם אוורירי, טמפרטורה נעימה לחך ושף-גלסייר שרקח קולקציה מפנקת של 10 טעמים שונים – בימים אלו מושק "וניליה SOFT SERVE" מבית "וניליה", מותג ראשון מסוגו בישראל המתמחה בגלידה רכה וקרמית. בין הטעמים: קרם עוגיות, וניל, שוקולד, קרמל מלוח, תותים בשמנת, מנגו ופסיפלורה, פיסטוק ואגוזי לוז, וגם גלידות בטעמים טבעוניים - קוקוס וסורבה פטל. הסניפים מציעים 6 מנות קומבינציה מושחתות ומפנקות במיוחד עם שלל תוספות וכלל הגלידות עשויות מפירות טבעיים בלבד, ללא צבעי מאכל מלאכותיים. גלידת "וניליה סופט סרב" מוצעת גם בגרסת ה"עוגילידה", וכמו כן היא מוצעת גם בגרסת מילקשייק אוורירי וצונן. לאחר שניסינו - יש מצב שאנחנו לא יכולים לאכול גלידה רגילה יותר, לאחר שטעמנו את הגלידות המוצלחות במיוחד של המותג החדש מבית "וניליה". מעבר לשירות נהדר וסיפור נפלא מאחורי המותג החדש, יש לכם עסק עם חומרי גלם משובחים, השקעה בפרטים הקטנים, ומקוריות מרגשת במיוחד. המרקמים והטעמים הם חדשים ומסקרנים, ואינם היו לנו מוכרים מלפני כן. הגלידה היא גלידה אמריקאית, אך בעלת שידרוגים ושינויים שהופכים אותה למיוחדת במינה. כל טעם בנאלי קיבל תפנית והקצנה לטובה, כך שבכל ביס הופתענו מחדש. ציון: 9.5/10

מחיר: 15-28₪

בחירת המערכת
בחירת המערכת © קרדיט צילום: יורם אשהיים

 

ריבות בגרסה חדשה

הפעם משיקה יד מרדכי סדרה של קונפיטורות במתיקות מעודנת. מתוק, אבל פחות. סדרת הקונפיטורות במתיקות מעודנת של יד מרדכי מכילה – יותר פרי (61% פרי), כ33% פחות סוכר וכ33% פחות קלוריות – כל זה מבלי לפגוע בטעם המעולה! הקונפיטורות מיוצרות בתהליך ייחודי מסורתי המשמר את המתיקות מהסוכר הטבעי שבפרי, וייחודן בטעם פחות מתוק. הן שומרות על הסטנדרט הגבוה של מוצרי יד מרדכי, אינן מכילות תחליפי סוכר, ללא חומרים משמרים, ללא צבעי מאכל ומיוצרים מפירות איכותיים שנבחרו בקפידה. לאחר שניסינו - הריבות החדשות והמעודנות של יד מרדכי אכן פחות מתוקות מבדרך כלל, אך מחזיקות בטעם לא פחות טוב. הן מתונות וטעימות, המחסור בסוכר אינו מורגש והטעם אהוב במיוחד. ציון: 8/10

 

מתיקות מעודנת
מתיקות מעודנת © צילום: סטודיו דיטיילס

 

חריף זה הכי, אחי

הישראלים אוהבים חריף – ו"יד מרדכי" שמחה לצרף למגוון רטביה- רוטב צ'ילי חריף. הרוטב משמש למרינדה ותיבול עוף, דגים, בשר וירקות. להכנת בשר בצלייה ו"על האש". מעולה גם כמטבל. המלצת השף של יד מרדכי, יניב גור אריה: להכין עם הרוטב נודלס מוקפץ עם חזה עוף וירקות ברוטב חריף. טעם נוסף שמצטרף לסדרה: רוטב גריל לעוף. הפתרון האולטימטיבי, להכנת ארוחה משפחתית-רק להוסיף את תכולת הצנצנת לעוף, לערבב ולהכניס לתנור. הרוטב משמש לצלייה, מרינדה ובישול, מתאים גם לבשר ודגים. לאחר שניסינו - רוטב הצ'ילי היה האהוב עלינו ביותר, שכן מדובר ברוטב מתוחכם ומקפיץ, טיפה חריף, שמצליח לשדרג כל מנה. אהבנו בצורת המטבל אפילו יותר. את רוטב הגריל לעוף היינו מעדנים טיפה יותר, שכן הוא מתוק למדי ואינו מתאים לכולם. ציון כולל: 8/10

חריף וטעים
חריף וטעים © צילום: שלומי ארביב

 

תגובות